22 maja 2011

Kuskus z musem rabarbarowym


Składniki:
- kuskus
mus rabarbarowo-truskawkowy

* Kuskus zalewamy woda według wskazówek na opakowaniu. Pamiętajmy zeby nie wlewać za dużo wody za jednym razem. Lepiej dolewać ją stopniowo. Czekamy do momentu kiedy osiągnie swoją właściwą konsystencje. Dodajemy mus rabarbarowo-truskawkowy. Mieszamy.

3 komentarze:

Lekka pisze...

Twoje pomysły nieustannie mnie zaskakują - na takie poączenie nigdy bym nie wpadła.:)

skoraq cooks pisze...

Mniam, mniam :-)

burczymiwbrzuchu pisze...

Niezwykle interesująca propozycja! Bardzo lubię kuskus, a zazwyczaj jadam go na słono, jak widać na słodko też może być ciekawy, do tego z pysznym rabarbarem:)

Prześlij komentarz

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More