Składniki:
- surimi
- jajko
- koperek
- przyprawy: pieprz cayenne, suszona cebula, suszony koperek
* Surimi obtaczamy w rozbitym jajku i posypujemy przyprawiamy. Odstawiamy je na ok. 10 minut do lodówki. Następnie smażymy surimi na mocno rozgrzanej patelni. Na koniec posypujemy swierzym koperkiem.
7 komentarze:
Fajna propozycja. W pierwszym odruchu pomyślałam, że to marchewki:)obok brokuła:)
Dzizas.... Jak to obłędnie wygląda!!!!!!!!!!! Ojajć.
mistrzostwo świata: proste, pyszne i innowatorskie ;)
Super! łatwa, szybka w przygotowaniu i zdrowa przekąska :)
uwielbiam surimi!
potrafię zjeść niemożliwe ilości, jak się dosiąde. ; p
Bardzo smakowity pomysł! Nie ma wyjścia jak tylko smażyć i delektować się ile dusza zapragnie.:)
Nie jadłam nigdy surimi, kusi mnie by skosztować :)
Prześlij komentarz